Upphandlingskonferensens personuppgiftspolicy

Med anledning av dataskyddsförordningen (GDPR) som trädde i kraft den 25 maj 2018 lämnar vi följande information om hur Upphandlingskonferensen behandlar dina personuppgifter (namn och mailadress).

Vi har samlat in dina personuppgifter (namn och mailadress) med stöd av kap. 1 art. 6 § p. 1 f  dataskyddsförordningen (GDPR). Om du väljer att stå kvar på listan så har vi möjlighet att kontakta dig med för att skicka ut information om kommande Upphandlingskonferenser och om andra utbildningar om offentlig upphandling m.m.

 

Hur använder vi lagrar dina data

Vi använder endast dina personuppgifter för att skicka dig information om Upphandlingskonferensen och om andra utbildningar om offentlig upphandling m.m. Vi säljer inte, hyr inte ut, distribuerar inte eller gör på annat sätt dina personuppgifter tillgängliga för tredje part i annan omfattning än som behövs för att skicka ut sådan information.

 

Grund för användning av dina personuppgifter

När vi behandlar personuppgifter för de ändamål som förklaras i det här meddelandet använder vi oss bestämmelsen i kap. 1 art. 6 § p. 1 f  dataskyddsförordningen (GDPR). Endast de personer som behöver behandla dina personuppgifter för ovan nämnda ändamål har tillgång till dina personuppgifter.

 

Lagring

Dina personuppgifter sparas för angivna ändamål som nämnts ovan så länge du inte väljer att meddela annat. Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så upphör vi med databehandling för ovan angivna ändamål och tar bort dina personuppgifter från vårt register.

 

Säkerhet

Vi använder tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot förluster och att skydda mot obehöriga personers tillgång. Vi granskar regelbundet våra säkerhetspolicyer och rutiner för att säkerställa att våra system är säkra och skyddade.

 

Dina val och rättigheter

Du är alltid välkommen att höra av dig med frågor och funderingar. Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig och kan begära en kopia. Du har också rätt att få felaktiga personuppgifter om dig korrigerade och du kan alltid be oss att radera dina personuppgifter. Du har också rätt att ta emot dina personuppgifter i maskinläsbar form och överföra data till en annan part som ansvarar för databehandling.

Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så upphör vi med databehandling för ovan angivna ändamål och tar bort dina personuppgifter från vårt register. Om du är missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla det till Datainspektionen som är regulatorn för all behandling av personuppgifter.

 

Du når oss på info@urtkonferens.se.

Täby 20180501